събота, 26 март 2011 г.

Пица с лук и гъби

Пица с лук и гъби



















Продукти:


10 печурки
1 глава червен лук
2 сварени картофа

50 мл. доматена паста
1 с.л. зехтин
1 щ босилек
1 щ риган
сол на вкус

зехтин за намазване

Приготвяне:

Разточеното тесто за пица се поставя в предварително намазана със зехтин тава. Доматената паста се смесва със зехтина, босилека, ригана и сол на вкус и се намазва равномерно върху тестото. Гъбите се нарязват на филийки и се подреждат върху тестото. Лукът се нарязва на шайби и се нарежда върху пицата. Картофите се рендосват и се разпределят върху пицата. Хубаво се намазват със зехтин. Пече се в предварително загрята фурна на 200 градуса до готовност.   

2 коментара:

  1. Цвети, страхотна поредица изключително красиви и апетитно изглеждащи пици.
    Приятна вечер!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Много се радвам, че ти допадат!

    Хубава вечер!

    ОтговорИзтриване

Последователи