събота, 26 март 2011 г.

Пица с аншоа 2

Пица с аншоа 2


















Продукти:

един лист (400 гр.) бутертесто

1 голяма глава бял лук (250 гр.)
1 малко бурканче (70 гр.) аншоа
10 бр. големи черни маслини без костилки
2 - 3 с.л. зехтин


Приготвяне:

Бутертестото се поставя в подходяща тава върху хартия за печене. Хубаво се надупчва с вилица и се намазва със зехтин. Лукът се нарязва на шайби и се подрежда върху тестото. Рибата, ако е много солена, се изплаква от солта и се нарежда върху лука. Маслините се разрязват на половинки и се поставят върху пицата. Всичко хубаво се намазва със зехтин. Пече се в предварително загрята фурна на 200 градуса около 20 - 25 минути. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Последователи