неделя, 30 май 2010 г.

Награди



Здравейте отново!

            Известно време нямах възможност да се занимавам с блога, но сега отново съм на линия. С голямо закъснение искам да благодаря за наградите на Пепчо, rusanka, Нюргюл, Таня и Диани и да се опитам да отговоря на предизвикателството, което ми беше отправено – 5 неща, които не знаете за мен и 10 неща, които ме правят щастлива.

5 неща, които не знаете за мен:

1. Определям себе си като тотален оптимист. Никога не унивам и не падам духом. Екстровертен тип съм, свръх комуникативна.

2. Голям патриот съм и много обичам България. На мнение съм, че камъкът си тежи на мястото и не бих живяла никъде другаде.

3. Запознах се със съпруга ми през 2002, когато бяхме на по 19 години. Сгодихме се официално на 22, а на 23 вече бяхме женени. Много съм щастлива, че срещнах голямата си любов толкова рано. Нямаме деца, но вече правим планове да станем родители.

4. На празници се превръщам в малко дете. Обичам, чакам и изживявам всеки празник с огромен трепет. Имам огромно количество украса за всеки празник и продължавам да купувам

5. Много обичам всякакви животни. От малка приютявах какво ли не, най – странното животно, което съм гледала е оса. Най – голямата ми страст са кучетата. Винаги съм имала поне едно. Слабост са ми пекинезите (през годините съм имала четири), но съм гледала и шпиц, мини пинчер и едно непородисто, което прибрах от улицата.  Сега имам едно много сладко мини пекинезче – Джеси. Мечта ми е да имам приют за бездомни и пострадали животни. 

Трудно ми е да конкретизирам точно 10 неща, които ме правят щастлива, защото като цяло съм един много щастлив човек. Знам, че звучи клиширано, но се радвам на малките неща, на всеки жест, на всеки един хубав момент.

Дано да съм разбрала правилно условията и начина на награждаване, но на свой ред искам да наградя и благодаря на:

6 коментара:

  1. Много благодаря за вниманието, Цвети :)
    Интересно ми беше да науча нещо повече за теб. Най-много ми харесваш в т.4. Детето в нас винаги остава :)))

    Хубава и успешна седмица, радвам се, че пак си на линия :)

    ОтговорИзтриване
  2. Бразилка, приятно ми бе да науча повече за теб.Винаги съм си мислила за теб, че си много позитивен човек, прекрасно е в това сложно и трудно време да прочетеш, че някой е "тотален оптимист" и щастлив човек. Желая ти го от сърце и занапред !
    Благодаря ти за наградата, но аз съвсем наскоро също се "разголих" и писах за себе си- явно си го пропуснала, малко ми беше трудно, но....набрах кураж.
    С усмивка
    Мария

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря, Цвети!
    Бях убедена, че с твоя позитивизъм, добронамереност и сърдечност,
    си една щастлива млада жена.
    Радвам, се да го пречета и от теб!
    Беше ми приятно и топла прегръдка от мен, Диана

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря ви, топла прегръдка и от мен!

    Пепеляшка, не съм го пропуснала. Беше ми много интересно и според мен имаш голям талант и пишеш много увлекателно. Наградата е друга - за любим блог :)))

    ОтговорИзтриване
  5. Хубаво завръщане, Цвети! Радвам се, че сте тук! Благодаря много за наградата, определено ме зарадва. Когато чуя, че някой е тотален оптимист много се радвам! Благодаря!

    ОтговорИзтриване
  6. Благодаря, Цвети!
    Много се радвам, че от млада жена като теб лъха позитивизъм и ведро настроение!
    Радвам се също, че си намерила голямата любов!
    Аз също я намерих и от опит знам, че това е голямо щастие ! Наслаждавай му се!
    Много благодаря за наградата!
    Ще си я взема с най-голямо удоволствие!
    Поздрави и хубава и усмихната вечер!

    ОтговорИзтриване

Последователи