Разядка от тиквички
Продукти:
1 кг тиквички
200 гр. соева майонеза
100 мл. зехтин
1 ч.л. чесън на прах
1 ч.л. копър (сушен)
сол на вкус
Приготвяне:
Тиквичките се обелват, рендосват и хубаво се изстискват от сока. Запържват се в зехтина до готовност (около 15 – 20 минути). След като изстинат се овкусяват със солта, чесъна и копъра. Разбъркват се със соевата майонеза.. Разядката се оставя в хладилник за около час. По желание може да се добавят и счукани орехи.
звучи вкусно-ще се пробва
ОтговорИзтриванеА защо не пресни чесън и копър?
ОтговорИзтриванеРазбира се, може да се използват и пресни.
ОтговорИзтриване