Това е един любим на семейство ми пастет. Определено не е типичният пастет с боб, даже рядко хората, които го пробват, познават от какво е направен.
Пикантен пастет
3 ч..ч. сварен бял боб
100 мл. зехтин
1 ч.л. червен пипер
½ ч.л. лют червен пипер
½ ч.л. чесън на прах
сол на вкус
Приготвяне:
Докато бобът е още топъл се прибавят подправките, зехтинът и сол на вкус и всичко хубаво се пасира.
Никога не съм правила пастет от боб. изглежда много вкусно. И съм сигурна, че ще ми хареса много защото обожавам боб. Ямиииииииии
ОтговорИзтриване:*
Аз също никога не съм приготвяла пастет от боб.Звучи ми много интересно и изкушаващо. Ще приготвя за моето семейство, защото всички обичаме боб.
ОтговорИзтриванеПрияте и слънчев ден!
Радвам се, че рецептата ви допада. Дано да ви хареса пикантният пастет и след като го опитате!
ОтговорИзтриване