сряда, 17 февруари 2010 г.

Брускети






Брускети













Продукти:

1 франзела
1 голям домат
1 щ сол
1 щ захар
1 щ риган
1 щ босилек
2-3 скилидки чесън
1 ч.л. черна маслинова паста
100 мл зехтин

Приготвяне:

       Франзелата се реже на тънки филийки и се подрежда в тавичка върху хартия за печене. Доматът се обелва и нарязва на малки кубчета. Всичко останало се пасира и се прибавя към доматите. Разбърква се и се разпределя равномерно върху филийките. Пекът се в предварително загрята фурна около 20 – 25 минути на 180 градуса.  


Друг начин за приготвяне на брускети е да се пасират и доматите, заедно с другите продукти. След това се процедира по същия начин.  

1 коментар:

Последователи