неделя, 13 декември 2009 г.



        Много съм щастлива, че успях да се справя и блогът вече е факт. Искам да благодаря на всички, които ме вдъхновиха и помогнаха това да се случи. Най – големи благодарности имам към хората, които ми задаваха и продължават да ми задават въпроси за поста. Провокирана от отговарянето на тези въпроси, аз успях да разбера какво масово вълнува хората и какво искат да знаят. Сигурно има и много теми, които съм пропуснала, но се надявам с ваша помощ и с вашите въпроси и идеи, пропуските да бъдат запълнени.

   Целта на блога не е да демонстрирам кулинарни умения или теологичните си познания. Неговата цел е да ви бъде полезен и да намерите отговорите на въпросите, които ви вълнуват. Постя от дълги години и имам богат набор от рецепти, идеи и полезни съвети, които ще споделя с вас.



4 коментара:

  1. Поздравления за прекрасния блог Цвети! С най-голям интерес и удоволствие ще го следя!

    успех :)

    ОтговорИзтриване
  2. Цвети,
    поздрав за прекрасния ти блог и от мен!
    Много стойностен, полезен и
    с красиво поднесени блюда!
    Радвам, че те открих,
    леки и спокойни пости.., Диана

    ОтговорИзтриване
  3. Цвети, много се радвам, че си създала този блог. Аз постя от три години насам, но до сега винаги на двата най-големи поста - Великденски и Коледен. Тази година ще опитам да спазя и останалите два.
    Чувствам се много добре докато постя, а и през този период от време намирам интересни рецепти и продукти, които обикновено не използваме.
    Ще следя блога с интерес. :)

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря ви,

    никога не съм си представяла, че такива невероятни кулинарки като вас, ще проявят интерес към моя блог. Аз съм ви следила и продължавам да ви следя с огромен интерес. Радвам се, че ще постим заедно. Желая ви леки пости!

    ОтговорИзтриване

Последователи