неделя, 13 декември 2009 г.        Много съм щастлива, че успях да се справя и блогът вече е факт. Искам да благодаря на всички, които ме вдъхновиха и помогнаха това да се случи. Най – големи благодарности имам към хората, които ми задаваха и продължават да ми задават въпроси за поста. Провокирана от отговарянето на тези въпроси, аз успях да разбера какво масово вълнува хората и какво искат да знаят. Сигурно има и много теми, които съм пропуснала, но се надявам с ваша помощ и с вашите въпроси и идеи, пропуските да бъдат запълнени.

   Целта на блога не е да демонстрирам кулинарни умения или теологичните си познания. Неговата цел е да ви бъде полезен и да намерите отговорите на въпросите, които ви вълнуват. Постя от дълги години и имам богат набор от рецепти, идеи и полезни съвети, които ще споделя с вас.4 коментара:

 1. Поздравления за прекрасния блог Цвети! С най-голям интерес и удоволствие ще го следя!

  успех :)

  ОтговорИзтриване
 2. Цвети,
  поздрав за прекрасния ти блог и от мен!
  Много стойностен, полезен и
  с красиво поднесени блюда!
  Радвам, че те открих,
  леки и спокойни пости.., Диана

  ОтговорИзтриване
 3. Цвети, много се радвам, че си създала този блог. Аз постя от три години насам, но до сега винаги на двата най-големи поста - Великденски и Коледен. Тази година ще опитам да спазя и останалите два.
  Чувствам се много добре докато постя, а и през този период от време намирам интересни рецепти и продукти, които обикновено не използваме.
  Ще следя блога с интерес. :)

  ОтговорИзтриване
 4. Благодаря ви,

  никога не съм си представяла, че такива невероятни кулинарки като вас, ще проявят интерес към моя блог. Аз съм ви следила и продължавам да ви следя с огромен интерес. Радвам се, че ще постим заедно. Желая ви леки пости!

  ОтговорИзтриване

Последователи