Бобена салата с риба тон
Продукти:
2 – 3 ч.ч.
сварен бял салатен боб
1 глава червен
лук
2 консерви риба
тон със зехтин (олио)
1 малко бурканче
каперси
пресен магданоз
сол и пипер на
вкус
Приготвяне:
Лукът се нарязва
на по – едро. Каперсите се отцеждат от водата. Консервите риба тон се смесват
с неизстиналия боб, добавят се лукът и каперсите и се овкусява със сол и зехтин
на вкус. Сервира се с пресен магданоз и лимон*.
* Обикновено
пропускам лимона, защото каперсите са ми достатъчно кисели.
Страхотно изглежда! Ще я опитам в най-скоро време! Благодаря за вкусната идея!
ОтговорИзтриванеЦвети, предложението ти е много вкусно!
ОтговорИзтриванеПоздрави и усмихнат ден!
Наистина е много вкусна, опитайте я, няма да съжалявате :)
ОтговорИзтриване