tag:blogger.com,1999:blog-7659937923461722849.post5432233369209997318..comments2024-03-20T20:04:05.834+02:00Comments on постни рецепти и съвети: Постна баница с праз лукbrazilkahttp://www.blogger.com/profile/00605716546951150770noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-7659937923461722849.post-46053520130118552822012-08-15T22:56:30.882+03:002012-08-15T22:56:30.882+03:00Много се радвам, че ви допада. И на мен ми е много...Много се радвам, че ви допада. И на мен ми е много любима :)brazilkahttps://www.blogger.com/profile/00605716546951150770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7659937923461722849.post-27363047091716625792012-04-12T21:20:48.941+03:002012-04-12T21:20:48.941+03:00Проста трябва да споделя, че баницата стана феноме...Проста трябва да споделя, че баницата стана феноменална!!! : ) Благодаря, за рецептата!Николета Стефановаnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7659937923461722849.post-776098542084303152012-03-30T14:19:48.280+03:002012-03-30T14:19:48.280+03:00Цвети, и аз направих баницата :) стана чудна, напр...Цвети, и аз направих баницата :) стана чудна, направо не очаквах да е толкова вкусна. На мен обаче ми се стори, че ще стане мазна (и много калорична) с толкова маргарин, затова вместо да я поливам само намазах корите отгоре. И пак ще кажа - стана невероятна, а сусама много и отива!Надетоhttps://www.blogger.com/profile/02217499409122889493noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7659937923461722849.post-79521296544171929772010-11-27T22:55:48.624+02:002010-11-27T22:55:48.624+02:00Здравейте, баницата е станала суха, защото маргари...Здравейте, баницата е станала суха, защото маргаринът е бил малко. Увеличете двойно количеството, на това, което сте сложили. Не трябва само да се намаже отгоре, а да се напои равномерно с него (моя грешка, защото виждам, че не съм написала това достатъчно ясно в рецептата, за което се извинявам). Може да ви се струва, че "плува" в маргарин, но не се притеснявайте, при печенето маргаринът (за разлика от олиото) попива идеално и няма да стане мазна. Напоследък дори намалявам количеството на зехтина от 125 на 50 мл и пак се получава. Аз също използвам често кори на Белла, така, че не се притеснявайте от тях. <br /><br />В извънпостно време по същия начин правя баницата със сирене - заливам я с разтопено краве масло.brazilkahttps://www.blogger.com/profile/00605716546951150770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7659937923461722849.post-48945266722962701762010-11-27T22:29:28.071+02:002010-11-27T22:29:28.071+02:00баницата стана много вкусна, но определноима нужда...баницата стана много вкусна, но определноима нужда да се намажат корите с мазнина. Използвах кори на Бела - станаха доста сухи и баницата се накъса. Въпреки това обаче е вкусна :)Anonymousnoreply@blogger.com